Wat zijn de mooiste camperroutes van Europa?

Wil je dit jaar niet met de auto of met het vliegtuig op vakantie, maar met een camper? Natuurlijk schaf je dan niet meteen een camper aan, maar ga je eerst een camper huren. Op die manier kun je voordelig testen of een camper wat voor jou is. Een camper kun je overal in Nederland krijgen. Wil je een camper huren in Zwolle of wil je een huren in Groningen? Dan zijn er voldoende mogelijkheden. Wanneer je een camper geregeld hebt, kun je gaan nadenken over de bestemming. In dit artikel zet ik de mooiste camperroutes van Europa op een rij. 

Noorwegen

Wil je genieten van natuur, rust en ruimte? Dan is Noorwegen het ideale land. In dit land mag je overal vrij kamperen en overnachten met de camper. Hier vind je routes langs authentieke Noorse vissersdorpjes, langs havens en culturele winkeltjes. Rij door Noorse natuur met watervallen, gletsjers en rivieren. Geniet van de dieren die je hier kan spotten, zoals rendieren. Een reis met de camper door Noorwegen is iets wat bij iedereen op de bucketlist moet staan. 

Kroatië 

Een toeristisch land dat perfect is voor een reis met de camper. Wil je genieten van heerlijke temperaturen? Reis dan door Kroatië. Hier vind je prachtige natuur en een azuurblauwe zee waar je met hoge temperaturen heerlijk in kan afkoelen. In dit land vind je kilometerslange kust, Mediterrane stadjes, het Nationaal Park Plitvice en heel veel watervallen en meren. Kortom, teveel om in één reis te ontdekken. 

Frankrijk

Reizen door een bergachtig land? Dan is Frankrijk een perfect land voor jou. Door hier te reizen geniet je van het bergachtige en groene landschap, nostalgische dorpjes en heel veel grotten. Verder vind je hier heel veel historische bezienswaardigheden. Een land perfect voor een reis met de camper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *