Wat te doen in Friesland?

friesland bezoeken

Friesland is een prachtige provincie waar veel te beleven is. Niet zo gek dat veel Nederlands hier een aantal dagen vakantie vieren. Ook van plan om één of meerdere dagen op vakantie in Friesland te gaan? Het begint natuurlijk met het huren van een Vakantiehuis Friesland. Door je eigen vakantiehuis te huren, hoef je deze prachtige provincie niet al na één dag te verlaten.

Vaar de Friese meren over!

De trekpleister van Friesland? De Friese meren (De Fryske Marren). Als watersportliefhebber vind je hier alles wat je nodig hebt om een aantal leuke vakantiedagen te beleven. Huur een zeilboot of ga stand up paddlen. Natuurlijk kun je ook gewoon met je handdoek bij een van de prachtige meren gaan liggen. Zo beleef jij Friesland op zijn best!

Een dagje naar de stad: Sneek

Een dagje shoppen? Dat doe je in Sneek! In Sneek zijn talloze winkels te vinden. Je keert huiswaarts met tassen vol nieuwe kleding. In de zomer is het bezoeken van de Sneekweek ook echt een aanrader. Dit jaar is

Bezoek Nationaal Park De Alde Feanen

Fan van de natuur? En spot je graag vogels? Breng dan tijdens je bezoek in Friesland een bezoek aan Nationaal Park De Alde Feanen. Hier vind je een uniek stukje natuur. Er broeden meer dan honderd verschillende vogelsoorten. Er zijn hier talloze leuke activiteiten te ondernemen!

Scheepswrak bij Wierum

Niet bang om vies en nat te worden? Op het Wierumer Wad vind je een scheepswrak. Rond 1955 kwam deze boot hier vast te liggen. Een mooie plek om prachtige foto’s te maken!

Heb je zelf nog leuke toevoegingen voor een aantal dagen Friesland? Laat het gerust weten! Op zoek naar een vakantiewoning aan het water? Bekijk: Vakantie Friesland aan het water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *