Waar heen deze zomer?

De zomer is in aantocht. Na de koude wintermaanden wachten we met smart af op de eerste warme dagen. Heb jij al nagedacht over wat je deze zomervakantie gaat doen of ben jij al zo ver dat je bijna gaat boeken? Wij hebben voor degene die nog zoekende is leuke informatie verzameld van enkele leuke plaatsen in Europa. 

Spanje

Het land van de costa’s, Spanje. Ieder jaar trekken er massaal duizenden Nederlanders naar de Spaanse badplaatsen om te genieten van een verdiende vakantie. Lekker luieren, genieten aan het strand met een heerlijke pina colada in de hand. Daarnaast is het weer in Spanje over het algemeen overheerlijk met temperaturen van zo’n 30 graden. Wil jij een meer actieve vakantie? Bijvoorbeeld een surfvakantie of surfkamp? Bekijk dan de website www.surfworld.nl

Italië

De vibe van Italië. Als je er ooit bent geweest weet je precies wat we bedoelen. Lekker met een wijntje op het terras genieten van het fijne klimaat. Afsluitend een heerlijke pasta over ovenverse pizza. Klinkt als een deal toch? Daarnaast heeft Italië alles te bieden wat je zoekt. Van geweldige steden tot idyllische kustplaatsen. 

Duitsland

Niet het land waar je heen gaat als je verzekerd wilt zijn van de zon. Duitsland biedt jou als vakantieganger wel tal van mogelijkheden. Berlijn en München zijn geweldige wereldsteden, maar ook vind je in het zuiden de Alpen waar je dagenlang kunt genieten van het geweldige landschap. Maar ook dichterbij Nederland vind je Dusseldorf, Keulen en Winterberg. 

Waar ga jij heen? Laat het ons weten in de comments, zodat wij jouw opmerkingen kunnen meenemen in een nieuwe blog. Stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *