Parkeren Scheveningen tips

Lekker een dagje naar het strand, misschien wel een restaurant bezoeken, maar eerst parkeren Scheveningen. Dit is waar je namelijk goed over na moet denken, en zeker als het wel eens druk kan zijn. Je wil namelijk geen uren lopen, maar ook niet de hoofdprijs betalen als je een dagje weg wil. Gelukkig zijn er dan verschillende opties en daar informeren we je graag over. Het is namelijk wel van belang dat je de auto kwijt kunt. Je wil misschien wel een hele dag ergens parkeren en dan kun je vaak beter uitwijken naar de parkeergarages. Als je namelijk aan het strand daar wilt parkeren dan moet je rekenen op maximaal 120 minuten en soms nog korter. Dit hangt er namelijk vanaf waar je gaat parkeren. 

Waar kun je parkeren Scheveningen?

Stel je voor, je wil een dagje naar Scheveningen, lekker naar het strand, maar dan moet je ook denken aan parkeren Scheveningen. Je zou kunnen denken aan het parkeren in de parkeergarage in Scheveningen. Je betaalt dan achteraf, zoals bij het parkeerterrein Zwarte Pad. Maar wat zijn de andere opties?

–   Als je bij het strand van Scheveningen wil parkeren, dan moet je in de zomer altijd betalen (van 1 maart tot 1 november).

o   Er geldt dan dat je altijd tegen betaling gaat parkeren van maandag tot en met donderdag vanaf 10 uur tot 24.00 uur.

o   Vrijdag en zaterdag betaal je tussen 10.00 uur en 02.00 uur.

o   Zondag betaal je van 10.00 uur tot 24.00 uur als je er wil parkeren.

–   Waar je gaat parkeren zal bepalen hoelang je er mag staan. Dit kan 30 minuten zijn tot maximaal 120 minuten.

Maar wist je dat parkeren Scheveningen een stuk eenvoudiger is als je een hotel hebt geregeld waar je gaat overnachten? Je kunt dan vaak bij het boeken al aangeven dat je ook bij het hotel wil parkeren en dan betaal je vaak wel wat extra, maar dan kun je de auto daar wel kwijt. Je kunt dan in de buurt van alles doen, maar loopt er niet iedere keer tegenaan dat je je auto nog ergens kwijt moet. Vanaf het hotel kun je dan overal naar toe lopen of je kunt met het openbaar vervoer de regio verkennen. 

Kosten parkeren Scheveningen

Het is fijn om te weten aan welke kosten je moet denken bij parkeren Scheveningen. Als je tussen 1 november en 1 maart gaat parkeren dan is het gratis. Ga je in de wijken parkeren dan betaal je vaak rond de €1,95 per uur. Maar kies je voor Oud Scheveningen of Scheveningen Kuststrook (Badplaats) dan moet je rekenen op €3,90 per uur. Je zou ook nog kunnen overwegen het openbaar vervoer te pakken, maar het gaat er om wat er mogelijk is en dan kun je maar beter voorbereid zijn op de kosten die het parkeren hier met zich mee kan brengen. Neem daarom de tijd om dat uit te zoeken en plan het dan goed in zodat jij de dag zelf geen zorgen hebt maar alles is voorbereid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *