Geniet van de vakantie die je verdiend

De Leistert

Na een jaar hard werken heb je wel een vakantie verdiend met het gezin, niet zomaar een vakantie maar een vakantie waar de kinderen het ook geweldig vinden. En waar er natuurlijk voldoende faciliteiten zijn voor jong en oud, eigenlijk kun je dan niet om De Leistert heen. Op het vakantiepark worden er iedere voor jonge en oudere kinderen leuke activiteiten georganiseerd zowel binnen als buiten, wedstrijden op het sportveld en nog veel meer.

De Leistert

Binnen en buiten zwemmen

Mogelijkheden tot zwemmen zijn er zeker genoeg op De Leistert, buiten heb je het golfslagbad waar je heerlijk met het warme weer kunt zwemmen. Is het minder mooi weer dan ben je welkom in het subtropisch zwemparadijs, waar je van de glijbanen kunt, een stroomversnelling, heerlijk whirlpools om even helemaal tot rust te kunnen komen. Aan koken hoef je ook even niet te denken, met een aantal restaurants die op het park zitten. Maar een heerlijke friet in de snackbar is natuurlijk met de kinderen ook erg lekker.

Op het kampeerveld of een bungalow?

Vind je het leuk om met de kinderen echt te kamperen op het kampeerveld dan is dit mogelijk op De Leistert, wil je wat luxer vakantie vieren dan is het huren van een Glamping Tent of een bungalow ook mogelijk. Heerlijk je eigen stukje grond tijdens de vakantie, waar je privacy is gegarandeerd. Niet voor niets behoort het vakantiepark tot de top in Nederland met de vele mogelijkheden en faciliteiten. Kijk snel op leistert.nl voor de verschillende opties voor een geweldige vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *