Een weekendje weg? Onze aanraders!

Wil je er even helemaal tussenuit? Even ontspannen aan je dagelijkse omgeving? Een weekendje weg is dan altijd een goed idee. In deze blog gaan we in op een aantal gebieden die zeker een bezoek waard zijn. Of je nu voor rust gaat of liever de drukte opzoekt. We behandelen het allemaal in deze blog. Heb je zelf nog goede suggesties? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze blog. 

De Veluwe 

We beginnen in Nederland zelf. Een weekendje weg naar de Veluwe is altijd een goed idee. Of je nu graag de rust opzoekt of het liefst lekker gaat shoppen in de drukte. De Veluwe heeft het allemaal! Prachtige natuur en leuke steden en dorpen waar je heerlijk kunt dineren en shoppen. Wil je een weekendje weg naar de Veluwe? Dan raden we je aan om hier een vakantiehuis te huren. Een vakantiehuis op de Veluwe is in de meeste gevallen midden in de natuur gevestigd. Hoe fijn is dat? 

Onze tip voor een fijn verblijf op de Veluwe: 

Londen 

Een weekendje weg naar Londen is erg goed te doen. Met het vliegtuig sta je met een klein uurtje al in deze prachtige hoofdstad van Engeland! Londen is vooral een aanrader als je groot fan bent van drukte en van shoppen. Het winkelaanbod in Londen is enorm. Ook vind je hier talloze bars en restaurants. 

Antwerpen

Ga je liever met eigen vervoer een weekendje weg? Antwerpen bereik je in korte tijd met de auto. Antwerpen is niet te vergelijken met een Nederlandse stad. Antwerpen is erg groot en heeft een breed aanbod op het gebied van winkels, bars en restaurants. Cultuurliefhebbers zijn ook meer dan welkom in Antwerpen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *